Jajka faszerowane pieczarkami
- 6 jajek
- majonez
- drobno posiekane dwie średnie pieczarki
- pół pęczka dymki
- trzy gałązki koperku
- sól i pieprz
Jajka ugotować na twardo, obrać ze skorupek, przepołowić i wyjąć żółtka do miseczki. Wcześniej drobno posiekać pieczarki i podsmażyć na oleju. Posiekać dymkę i koperek. Rozetrzeć żółtka z majonezem, wymieszać z pieczarkami, dynką i koperekiem. Dodać pieprz i sól. Napełnić połówki jajek przygotowaną masą.
Smaczengo.
- 6 jajek
- majonez
- drobno posiekane dwie średnie pieczarki
- pół pęczka dymki
- trzy gałązki koperku
- sól i pieprz
Jajka ugotować na twardo, obrać ze skorupek, przepołowić i wyjąć żółtka do miseczki. Wcześniej drobno posiekać pieczarki i podsmażyć na oleju. Posiekać dymkę i koperek. Rozetrzeć żółtka z majonezem, wymieszać z pieczarkami, dynką i koperekiem. Dodać pieprz i sól. Napełnić połówki jajek przygotowaną masą.
Smaczengo.