Jajka z wedzonym lososiem
Smaczny dodatek do kolekcji nadziewanych jajek
Doskonale na przystawke, rownie dobre jako lunch lub kolacja
6 jajek ugotowanych na twardo
85g wedzonego lososia, drobno pokrojonego
3 lyzki kremowego twarozku
2 lyzki gestej kwasnej smietany
1/2 lyzeczki soku z cytryny
2 lyzki posiekanego koperku
sol i pieprz do smaku
Jajka obrac i przekroic na pol, delikatnie wyjac zoltka i przelozyc je do miski. Dodac reszte skladnikow i zmiksowac na gladka mase (mozna uzyc malaksera). Przyprawic sola i pieprzem do smaku. Nalozyc mase do polowek jajek i udekorowac dodatkowym koperkiem.
Smaczny dodatek do kolekcji nadziewanych jajek

6 jajek ugotowanych na twardo
85g wedzonego lososia, drobno pokrojonego
3 lyzki kremowego twarozku
2 lyzki gestej kwasnej smietany
1/2 lyzeczki soku z cytryny
2 lyzki posiekanego koperku
sol i pieprz do smaku
Jajka obrac i przekroic na pol, delikatnie wyjac zoltka i przelozyc je do miski. Dodac reszte skladnikow i zmiksowac na gladka mase (mozna uzyc malaksera). Przyprawic sola i pieprzem do smaku. Nalozyc mase do polowek jajek i udekorowac dodatkowym koperkiem.

Ostatnią edycję dokonał moderator: