Strona główna
Fora
Nowe posty
Przeszukaj fora
Co nowego?
Nowe posty
Nowe komentarze profilowe
Ostatnia aktywność
Użytkownicy
Zarejestrowani użytkownicy
Aktualnie online
Nowe komentarze do profilów
Szukaj komentarzy do profilów
Logowanie
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Nowe posty
Przeszukaj fora
Menu
Aplikacja forum
Instaluj
Odpowiedź w wątku
Strona główna
Fora
Przepisy
Pizza & Co.
Jeszcze jedna pizza na cieniutkim cieście
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo.
Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z
alternatywnej przeglądarki
.
Wiadomość
<blockquote data-quote="ja.1980" data-source="post: 1024639" data-attributes="member: 839"><p>Od wielu lat szukałam idealnego przepisu na pizzę. Wypróbowałam już ich setki, szukając idealnego smaku rodem z małej włoskiej pizzerii. Ten przepis jest zdecydowanie najlepszy z dotychczas znalezionych. Pizze według tego przepisu goszczą teraz codziennie na moim stole, zarówno na śniadanie, jak i na obiad oraz kolację. Pizza smakuje rewelacyjnie zarówno na cieście ultra cienkim (4 sztuki na cały piekarnik z 1 porcji), jak i grubaśnym (1 pizza na cały piekarnik). W tej drugiej wersji ciasto nie jest bułowate ani suche. To absolutny ideał. Ekspresowe w wykonaniu, szybko rośnie, szybko się wyrabia, fajnie rozciąga. Nie wymaga kilku godzin, tak jak inne z którymi się spotkałam. Nie trzeba brudzić dziesiątek naczyń itd. Ode mnie wielkie podziękowania, bo wygląda na to że zakończyłam poszukiwania przepisu idealnego...</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="ja.1980, post: 1024639, member: 839"] Od wielu lat szukałam idealnego przepisu na pizzę. Wypróbowałam już ich setki, szukając idealnego smaku rodem z małej włoskiej pizzerii. Ten przepis jest zdecydowanie najlepszy z dotychczas znalezionych. Pizze według tego przepisu goszczą teraz codziennie na moim stole, zarówno na śniadanie, jak i na obiad oraz kolację. Pizza smakuje rewelacyjnie zarówno na cieście ultra cienkim (4 sztuki na cały piekarnik z 1 porcji), jak i grubaśnym (1 pizza na cały piekarnik). W tej drugiej wersji ciasto nie jest bułowate ani suche. To absolutny ideał. Ekspresowe w wykonaniu, szybko rośnie, szybko się wyrabia, fajnie rozciąga. Nie wymaga kilku godzin, tak jak inne z którymi się spotkałam. Nie trzeba brudzić dziesiątek naczyń itd. Ode mnie wielkie podziękowania, bo wygląda na to że zakończyłam poszukiwania przepisu idealnego... [/QUOTE]
Wprowadź cytat...
Weryfikacja
Odpowiedz
Strona główna
Fora
Przepisy
Pizza & Co.
Jeszcze jedna pizza na cieniutkim cieście
Bottom