Strona główna
Fora
Nowe posty
Przeszukaj fora
Co nowego?
Nowe posty
Nowe komentarze profilowe
Ostatnia aktywność
Użytkownicy
Zarejestrowani użytkownicy
Aktualnie online
Nowe komentarze do profilów
Szukaj komentarzy do profilów
Logowanie
Rejestracja
Szukaj
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Nowe posty
Przeszukaj fora
Menu
Aplikacja forum
Instaluj
Odpowiedź w wątku
Strona główna
Fora
Przepisy
Pizza & Co.
Jeszcze jedna pizza na cieniutkim cieście
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo.
Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z
alternatywnej przeglądarki
.
Wiadomość
<blockquote data-quote="Izolda" data-source="post: 1088908" data-attributes="member: 1443"><p>Ale wiem od Yrsy, że zanim ją &quot;ulepszyli&quot; dodatkiem wapnia, była znacznie lepsza. Yrsa mi mówiła, że w tej chwili piecze z niej tylko chleby z dodatkami smakowymi, bo takie zwykłe bochenkowe są niedobre i mąka gorzej chłonie wodę.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Izolda, post: 1088908, member: 1443"] Ale wiem od Yrsy, że zanim ją "ulepszyli" dodatkiem wapnia, była znacznie lepsza. Yrsa mi mówiła, że w tej chwili piecze z niej tylko chleby z dodatkami smakowymi, bo takie zwykłe bochenkowe są niedobre i mąka gorzej chłonie wodę. [/QUOTE]
Wprowadź cytat...
Weryfikacja
Odpowiedz
Strona główna
Fora
Przepisy
Pizza & Co.
Jeszcze jedna pizza na cieniutkim cieście
Top
Bottom