- Wrz 25, 2004
- 20,571
- 3
- 0
opakowanie jogurtu typu greckiego (400g)
1 jajko
1 budyń waniliowy
2-3 łyżki cukru
50ml mleka
Jogurt i jajko przełożyć do naczynia, w którym będzie on gotowany, dokładnie rozmieszać rózgą.
Ubijać cały czas do zagotowania się.
W mleku rozmieszać budyń i cukier, wlać do gotującego się jogurtu, mocno ubijać do ponownego zagotowania się.
Podawać z owocami
1 jajko
1 budyń waniliowy
2-3 łyżki cukru
50ml mleka
Jogurt i jajko przełożyć do naczynia, w którym będzie on gotowany, dokładnie rozmieszać rózgą.
Ubijać cały czas do zagotowania się.
W mleku rozmieszać budyń i cukier, wlać do gotującego się jogurtu, mocno ubijać do ponownego zagotowania się.
Podawać z owocami
