Strona główna
Fora
Nowe posty
Przeszukaj fora
Co nowego?
Nowe posty
Nowe komentarze profilowe
Ostatnia aktywność
Użytkownicy
Zarejestrowani użytkownicy
Aktualnie online
Nowe komentarze do profilów
Szukaj komentarzy do profilów
Logowanie
Rejestracja
Szukaj
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Nowe posty
Przeszukaj fora
Menu
Aplikacja forum
Instaluj
Odpowiedź w wątku
Strona główna
Fora
Przepisy
Słodkości
Desery
Jogurt z budyniu
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo.
Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z
alternatywnej przeglądarki
.
Wiadomość
<blockquote data-quote="-magda-" data-source="post: 695026" data-attributes="member: 1561"><p>Nie mam jogutrownicy. Wstawiłam do piekarnika na jakieś 25-30 st na kilka godz. Wyszło. REWELACJA. Szkoda, że karmię i nie mogę jeść tego rarytasu, ale jak już skończę z dietą... Można śmiało bez jogurtownicy. </p><p>Podobnie robiłam też ten naturalny. Wyszeł extra.</p><p>Z niego wyprodukowałam serek (też z przpisu z forum), który sam się robi, trzeba tylko dłużej poczekać. Polecam te wszystkie przepisy.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="-magda-, post: 695026, member: 1561"] Nie mam jogutrownicy. Wstawiłam do piekarnika na jakieś 25-30 st na kilka godz. Wyszło. REWELACJA. Szkoda, że karmię i nie mogę jeść tego rarytasu, ale jak już skończę z dietą... Można śmiało bez jogurtownicy. Podobnie robiłam też ten naturalny. Wyszeł extra. Z niego wyprodukowałam serek (też z przpisu z forum), który sam się robi, trzeba tylko dłużej poczekać. Polecam te wszystkie przepisy. [/QUOTE]
Wprowadź cytat...
Weryfikacja
Odpowiedz
Strona główna
Fora
Przepisy
Słodkości
Desery
Jogurt z budyniu
Top
Bottom