Strona główna
Fora
Nowe posty
Przeszukaj fora
Co nowego?
Nowe posty
Nowe komentarze profilowe
Ostatnia aktywność
Użytkownicy
Zarejestrowani użytkownicy
Aktualnie online
Nowe komentarze do profilów
Szukaj komentarzy do profilów
Logowanie
Rejestracja
Szukaj
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Nowe posty
Przeszukaj fora
Menu
Aplikacja forum
Instaluj
Odpowiedź w wątku
Strona główna
Fora
Przepisy
Przepisy z thermomixa
Jogurt
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo.
Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z
alternatywnej przeglądarki
.
Wiadomość
<blockquote data-quote="anuc" data-source="post: 729244" data-attributes="member: 9155"><p>Napiszcie może, jakie jogurty stosujecie i co z nich wychodzi... Bo w sumie każdy to inne bakterie...</p><p></p><p>U mnie tak</p><p></p><p>Danone - kilka razy robiłam, zawsze fajny</p><p>Bałkański lekki - rewelacja, gęściutki, tak się śmiesznie ciągnie</p><p>Zott - raz robiłam, nie wyszedł (no ale nie mam pewności, dlaczego)</p><p>Bakoma - trochę rzadki</p><p>Bakoma grecki light - wyszedł taki lekko &quot;kefirowaty&quot;</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="anuc, post: 729244, member: 9155"] Napiszcie może, jakie jogurty stosujecie i co z nich wychodzi... Bo w sumie każdy to inne bakterie... U mnie tak Danone - kilka razy robiłam, zawsze fajny Bałkański lekki - rewelacja, gęściutki, tak się śmiesznie ciągnie Zott - raz robiłam, nie wyszedł (no ale nie mam pewności, dlaczego) Bakoma - trochę rzadki Bakoma grecki light - wyszedł taki lekko "kefirowaty" [/QUOTE]
Wprowadź cytat...
Weryfikacja
Odpowiedz
Strona główna
Fora
Przepisy
Przepisy z thermomixa
Jogurt
Top
Bottom