Strona główna
Fora
Nowe posty
Przeszukaj fora
Co nowego?
Nowe posty
Nowe komentarze profilowe
Ostatnia aktywność
Użytkownicy
Zarejestrowani użytkownicy
Aktualnie online
Nowe komentarze do profilów
Szukaj komentarzy do profilów
Logowanie
Rejestracja
Szukaj
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Nowe posty
Przeszukaj fora
Menu
Aplikacja forum
Instaluj
Odpowiedź w wątku
Strona główna
Fora
Przepisy
Pieczywo
Pieczywo na zakwasie z dodatkiem drożdży
JTs Landbrot à la zorra
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo.
Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z
alternatywnej przeglądarki
.
Wiadomość
<blockquote data-quote="nikka" data-source="post: 1048577" data-attributes="member: 3798"><p>zrobiłam ciasto właściwe, odstawiłam do leżakowania, za 20 i 40 minut będę składać [wybiorę metodę do ciast o dużej ilości wody]</p><p></p><p>Margot, moje ciasto jest <strong>bardzo lepkie, przykleja się do rąk itd</strong>. i to pomimo tego, że n<strong>ie dodałam 70g wody</strong>, którą każą dać w przepisie. Wam też to się zdarzyło?</p><p></p><p>edit:</p><p></p><p>strukturę ciasta poprawiłam Bertinetem - czterokrotnie złożyłam, jeszcze jedno składanie przed formowaniem bochenka. Jednak nadal nurtuje mnie pytanie dlaczego moje mąki są tak mało chłonne</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="nikka, post: 1048577, member: 3798"] zrobiłam ciasto właściwe, odstawiłam do leżakowania, za 20 i 40 minut będę składać [wybiorę metodę do ciast o dużej ilości wody] Margot, moje ciasto jest [B]bardzo lepkie, przykleja się do rąk itd[/B]. i to pomimo tego, że n[B]ie dodałam 70g wody[/B], którą każą dać w przepisie. Wam też to się zdarzyło? edit: strukturę ciasta poprawiłam Bertinetem - czterokrotnie złożyłam, jeszcze jedno składanie przed formowaniem bochenka. Jednak nadal nurtuje mnie pytanie dlaczego moje mąki są tak mało chłonne [/QUOTE]
Wprowadź cytat...
Weryfikacja
Odpowiedz
Strona główna
Fora
Przepisy
Pieczywo
Pieczywo na zakwasie z dodatkiem drożdży
JTs Landbrot à la zorra
Top
Bottom