Strona główna
Fora
Nowe posty
Przeszukaj fora
Co nowego?
Nowe posty
Nowe komentarze profilowe
Ostatnia aktywność
Użytkownicy
Zarejestrowani użytkownicy
Aktualnie online
Nowe komentarze do profilów
Szukaj komentarzy do profilów
Logowanie
Rejestracja
Szukaj
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Nowe posty
Przeszukaj fora
Menu
Aplikacja forum
Instaluj
Odpowiedź w wątku
Strona główna
Fora
Przepisy
Pieczywo
Pieczywo na zakwasie z dodatkiem drożdży
JTs Landbrot à la zorra
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo.
Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z
alternatywnej przeglądarki
.
Wiadomość
<blockquote data-quote="tatter" data-source="post: 1562859" data-attributes="member: 1142"><p>A i jeszcze jedno, mysle, ze 1 1/2 godziny w 25C to zdecydowanie za duzo czasu na bench rest dla takiego chleba, jestem pewna, ze w takiej temp chleb na samym zakwasie przyrosnie 85-90%.</p><p></p><p>Przepis DJa zawiera rowniez zarodki pszenne, malo bo jedynie 1% ale zawsze i chleb jest pieczony z 70% ze slodowanej T85. Macie taki mix w PL?</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="tatter, post: 1562859, member: 1142"] A i jeszcze jedno, mysle, ze 1 1/2 godziny w 25C to zdecydowanie za duzo czasu na bench rest dla takiego chleba, jestem pewna, ze w takiej temp chleb na samym zakwasie przyrosnie 85-90%. Przepis DJa zawiera rowniez zarodki pszenne, malo bo jedynie 1% ale zawsze i chleb jest pieczony z 70% ze slodowanej T85. Macie taki mix w PL? [/QUOTE]
Wprowadź cytat...
Weryfikacja
Odpowiedz
Strona główna
Fora
Przepisy
Pieczywo
Pieczywo na zakwasie z dodatkiem drożdży
JTs Landbrot à la zorra
Top
Bottom