Strona główna
Fora
Nowe posty
Przeszukaj fora
Co nowego?
Nowe posty
Nowe komentarze profilowe
Ostatnia aktywność
Użytkownicy
Zarejestrowani użytkownicy
Aktualnie online
Nowe komentarze do profilów
Szukaj komentarzy do profilów
Logowanie
Rejestracja
Szukaj
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Nowe posty
Przeszukaj fora
Menu
Aplikacja forum
Instaluj
Odpowiedź w wątku
Strona główna
Fora
Przepisy
Pieczywo
Pieczywo na zakwasie z dodatkiem drożdży
JTs Landbrot à la zorra
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo.
Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z
alternatywnej przeglądarki
.
Wiadomość
<blockquote data-quote="mirabbelka" data-source="post: 1562869" data-attributes="member: 232"><p>Dzięki, musze sprawdzić. </p><p>Rzeczywiście wybór w sklepach sie powiększył, ale wydawało mi sie ze jesli chodzi o zawartosc białka to nie bardzo. Nawet jesli producenci nazywają nowe maki chlebowymi to nie podają na wszelki wypadek ile białka maka zawiera. Wynika to oczywiscie z faktu, ze krajowa pszenica jest taka a nie inna.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="mirabbelka, post: 1562869, member: 232"] Dzięki, musze sprawdzić. Rzeczywiście wybór w sklepach sie powiększył, ale wydawało mi sie ze jesli chodzi o zawartosc białka to nie bardzo. Nawet jesli producenci nazywają nowe maki chlebowymi to nie podają na wszelki wypadek ile białka maka zawiera. Wynika to oczywiscie z faktu, ze krajowa pszenica jest taka a nie inna. [/QUOTE]
Wprowadź cytat...
Weryfikacja
Odpowiedz
Strona główna
Fora
Przepisy
Pieczywo
Pieczywo na zakwasie z dodatkiem drożdży
JTs Landbrot à la zorra
Top
Bottom