Strona główna
Fora
Nowe posty
Przeszukaj fora
Co nowego?
Nowe posty
Nowe komentarze profilowe
Ostatnia aktywność
Użytkownicy
Zarejestrowani użytkownicy
Aktualnie online
Nowe komentarze do profilów
Szukaj komentarzy do profilów
Logowanie
Rejestracja
Szukaj
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Nowe posty
Przeszukaj fora
Menu
Aplikacja forum
Instaluj
Odpowiedź w wątku
Strona główna
Fora
Przepisy
Pieczywo
Pieczywo na zakwasie z dodatkiem drożdży
JTs Landbrot à la zorra
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo.
Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z
alternatywnej przeglądarki
.
Wiadomość
<blockquote data-quote="samanta" data-source="post: 989121" data-attributes="member: 5092"><p>A powiedzcie mi, czy Wasze &quot;gęste zakwasy&quot; tez były <strong>aż tak</strong> gęste jak mój? Bo trochę zaniepokojona jestem. Mam go w słoiku, ale prawdę mówiąc, spokojnie można z niego utoczyć kulę i tak go trzymać. Mierzyłam i ważyłam wszystko, nawet nieco więcej wody dałam bo było okropnie gęste ale jest gęste nadal. Bardzo. </p><p>A wypadałoby wieczorem zrobić bigę i resztę a jutro go wreszcie upiec.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="samanta, post: 989121, member: 5092"] A powiedzcie mi, czy Wasze "gęste zakwasy" tez były [B]aż tak[/B] gęste jak mój? Bo trochę zaniepokojona jestem. Mam go w słoiku, ale prawdę mówiąc, spokojnie można z niego utoczyć kulę i tak go trzymać. Mierzyłam i ważyłam wszystko, nawet nieco więcej wody dałam bo było okropnie gęste ale jest gęste nadal. Bardzo. A wypadałoby wieczorem zrobić bigę i resztę a jutro go wreszcie upiec. [/QUOTE]
Wprowadź cytat...
Weryfikacja
Odpowiedz
Strona główna
Fora
Przepisy
Pieczywo
Pieczywo na zakwasie z dodatkiem drożdży
JTs Landbrot à la zorra
Top
Bottom