Strona główna
Fora
Nowe posty
Przeszukaj fora
Co nowego?
Nowe posty
Nowe komentarze profilowe
Ostatnia aktywność
Użytkownicy
Zarejestrowani użytkownicy
Aktualnie online
Nowe komentarze do profilów
Szukaj komentarzy do profilów
Logowanie
Rejestracja
Szukaj
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Nowe posty
Przeszukaj fora
Menu
Aplikacja forum
Instaluj
Odpowiedź w wątku
Strona główna
Fora
Przepisy
Mięsa i wędliny
Kaczka a l'orange*
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo.
Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z
alternatywnej przeglądarki
.
Wiadomość
<blockquote data-quote="seniorka" data-source="post: 1227693" data-attributes="member: 10341"><p>Nie umiem odpowiedzieć Ci na to jednoznacznie, bo nigdy nie podawałam tej kaczki na zimno. Boję się, ze będzie zbyt tłusta, jak to kaczka. A co z sosem? Musisz zadecydować sama. Może lepiej zawieżć zimną i odgrzać na miejscu, nawet już poporcjowaną. Wtedy ubrać pomarańczami i podać z gorącym sosem. Ale to takie moje przypuszczenia. Nie będziesz wiedziała, podobnie jak ja, dopóki nie spróbujesz. Powodzenia.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="seniorka, post: 1227693, member: 10341"] Nie umiem odpowiedzieć Ci na to jednoznacznie, bo nigdy nie podawałam tej kaczki na zimno. Boję się, ze będzie zbyt tłusta, jak to kaczka. A co z sosem? Musisz zadecydować sama. Może lepiej zawieżć zimną i odgrzać na miejscu, nawet już poporcjowaną. Wtedy ubrać pomarańczami i podać z gorącym sosem. Ale to takie moje przypuszczenia. Nie będziesz wiedziała, podobnie jak ja, dopóki nie spróbujesz. Powodzenia. [/QUOTE]
Wprowadź cytat...
Weryfikacja
Odpowiedz
Strona główna
Fora
Przepisy
Mięsa i wędliny
Kaczka a l'orange*
Top
Bottom