Strona główna
Fora
Nowe posty
Przeszukaj fora
Co nowego?
Nowe posty
Nowe komentarze profilowe
Ostatnia aktywność
Użytkownicy
Zarejestrowani użytkownicy
Aktualnie online
Nowe komentarze do profilów
Szukaj komentarzy do profilów
Logowanie
Rejestracja
Szukaj
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Nowe posty
Przeszukaj fora
Menu
Aplikacja forum
Instaluj
Odpowiedź w wątku
Strona główna
Fora
Przepisy
Mięsa i wędliny
Kaczka a l'orange*
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo.
Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z
alternatywnej przeglądarki
.
Wiadomość
<blockquote data-quote="seniorka" data-source="post: 1568599" data-attributes="member: 10341"><p>Nie mogę w tej chwiiioli znależć w tym nnatłoiku informacji znależć poztu, w którym pisałam, że aby skórka była chrupiąca, należy upieczoną i zrumienioną kaczkę (tuż po upieczeniu) skropić, ale nie polać, zimną wod i na powrót wstawić do nagrzanego pieca. Jak woda odparuje po paru minutach, skórka jest rumiana i krucha. Powodzenia.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="seniorka, post: 1568599, member: 10341"] Nie mogę w tej chwiiioli znależć w tym nnatłoiku informacji znależć poztu, w którym pisałam, że aby skórka była chrupiąca, należy upieczoną i zrumienioną kaczkę (tuż po upieczeniu) skropić, ale nie polać, zimną wod i na powrót wstawić do nagrzanego pieca. Jak woda odparuje po paru minutach, skórka jest rumiana i krucha. Powodzenia. [/QUOTE]
Wprowadź cytat...
Weryfikacja
Odpowiedz
Strona główna
Fora
Przepisy
Mięsa i wędliny
Kaczka a l'orange*
Top
Bottom