Strona główna
Fora
Nowe posty
Przeszukaj fora
Co nowego?
Nowe posty
Nowe komentarze profilowe
Ostatnia aktywność
Użytkownicy
Zarejestrowani użytkownicy
Aktualnie online
Nowe komentarze do profilów
Szukaj komentarzy do profilów
Logowanie
Rejestracja
Szukaj
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Nowe posty
Przeszukaj fora
Menu
Aplikacja forum
Instaluj
Odpowiedź w wątku
Strona główna
Fora
Przepisy
Mięsa i wędliny
Kaczka a l'orange*
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo.
Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z
alternatywnej przeglądarki
.
Wiadomość
<blockquote data-quote="seniorka" data-source="post: 1570486" data-attributes="member: 10341"><p>Tak. Przepraszam, ale mój laptop zwariował, a ja z nim. Po kliknięciu częściowo tekst wychodzi po niemiecku.</p><p>A' propos kaczki - podaję ją z zieloną sałatą i lekkim sosem winegret. Może być jeszcze fasolka szparagowa, albo zielo9ny groszek - o tej porze roku mrożony, w żadnym razie z puszki.</p><p>Możesz jeszcze podać kalafior, ugotowany w całości, lekko al dente, ułożony w całości na oddzielnym półmisku i polany mieloną bułeczką zrumienioną na maśle - dodatków nie żałować.</p><p>Oczywiście wszystko na gorąco.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="seniorka, post: 1570486, member: 10341"] Tak. Przepraszam, ale mój laptop zwariował, a ja z nim. Po kliknięciu częściowo tekst wychodzi po niemiecku. A' propos kaczki - podaję ją z zieloną sałatą i lekkim sosem winegret. Może być jeszcze fasolka szparagowa, albo zielo9ny groszek - o tej porze roku mrożony, w żadnym razie z puszki. Możesz jeszcze podać kalafior, ugotowany w całości, lekko al dente, ułożony w całości na oddzielnym półmisku i polany mieloną bułeczką zrumienioną na maśle - dodatków nie żałować. Oczywiście wszystko na gorąco. [/QUOTE]
Wprowadź cytat...
Weryfikacja
Odpowiedz
Strona główna
Fora
Przepisy
Mięsa i wędliny
Kaczka a l'orange*
Top
Bottom