Strona główna
Fora
Nowe posty
Przeszukaj fora
Co nowego?
Nowe posty
Nowe komentarze profilowe
Ostatnia aktywność
Użytkownicy
Zarejestrowani użytkownicy
Aktualnie online
Nowe komentarze do profilów
Szukaj komentarzy do profilów
Logowanie
Rejestracja
Szukaj
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Nowe posty
Przeszukaj fora
Menu
Aplikacja forum
Instaluj
Odpowiedź w wątku
Strona główna
Fora
Przepisy
Pieczywo
Pieczywo drożdżowe
Kaiser Rolls
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo.
Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z
alternatywnej przeglądarki
.
Wiadomość
<blockquote data-quote="qd" data-source="post: 923536" data-attributes="member: 692"><p>Ja sie pobawilam w rozne formy buleczek, oczywisce wszystkie z jednego ciasta kajzerkowego. Dalam pol na pol krupczatke i make chlebowa 650 ( razem 900g, u mnie chyba ta maka bardziej sucha, bo kolejny raz musze dac mniej maki albo wiecej plynu niz przepisie tatter), lyzeczke slodu jeczmiennego w syropie. </p><p>qd</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="qd, post: 923536, member: 692"] Ja sie pobawilam w rozne formy buleczek, oczywisce wszystkie z jednego ciasta kajzerkowego. Dalam pol na pol krupczatke i make chlebowa 650 ( razem 900g, u mnie chyba ta maka bardziej sucha, bo kolejny raz musze dac mniej maki albo wiecej plynu niz przepisie tatter), lyzeczke slodu jeczmiennego w syropie. qd [/QUOTE]
Wprowadź cytat...
Weryfikacja
Odpowiedz
Strona główna
Fora
Przepisy
Pieczywo
Pieczywo drożdżowe
Kaiser Rolls
Top
Bottom