Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo. Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z alternatywnej przeglądarki.
Każdy warzywniak zaopatruje się na giełdzie - wystarczy szepnąć sprzedawcy by uwzględnił w zamówieniu - jak fajni z nich ludzie i otwarci na klienta to przywiozą
Taka kapustke robie od zawsze i bardzo, bardzo ja lubimy.
Od Ciebie Seniorko przyjelam wskazowke, aby nie podlewac woda.Troche sie balam, ze sie przypali, ale nie przypalila sie.
Ja zawsze podlewalam woda, ale rzeczywiscie nie ma takiej potrzeby.
Jest po prostu pyszna.
Do podobnej kapusty dorzucam do smaku 1 pomidorka i paprykę pokrojoną w paseczki,dużo zieleninki/koperek,szczypior-co kto lubi/ kubek kwaśnej śmietanki,wysmażyć do miękkości.... Muszę spróbować z dodatkiem lubczyku,rosną u mnie w ogródku 2 krzaki, o tej porze roku już wyższe ode mnie.
A kapustka jest super...
Dzis zrobilam na obiad z mala modyfikacja -podprawilam jogurtem naturalnym a to dlatego ze trafila mi sie kapusta taka troche przesuszona czyli juz nie pierwszej swiezosci.Bardzo mi smakowala i
Szukałam przystawki do pierożków z mięskiem..i znalazłam... kapuste mam, sloninke też więc idę do kuchni... A jak to przepis od Ciebie, to wiem, że smaczny i sprawdzony
Pozdrawiam