- Wrz 3, 2005
- 1,122
- 0
- 0
Pomysł na to danie podsunęła mi olcieek
jednak ja jak zwykle wprowadziłam swoje modyfikacje.
* 100 g grzybów suszonych
* pól puszki ciecierzycy
* 30dkg kapusty kiszonej
* łyżka masła
* łyżka mąki
* 3 plasterki szynki drobiowej pokrojone w ksotke
* cebula + masło do usmażenia
* pieprz, sos sojowo- grzybowy.
Wieczorem namoczyłam grzyby. Rano ugotowałam je z kapustą, dodałam pieprz, sos sojowy, cieciorke, szynke. Odstawiłam. W tym czasie usmażyłam drobno posiekaną cebulkę, dodałam masło, mąkę, zrobiłam zasmażkę. Następnie dodałam kapuste & Co.
Podałam z makaronem
Pycha, a jakie sycące
jednak ja jak zwykle wprowadziłam swoje modyfikacje.
* 100 g grzybów suszonych
* pól puszki ciecierzycy
* 30dkg kapusty kiszonej
* łyżka masła
* łyżka mąki
* 3 plasterki szynki drobiowej pokrojone w ksotke
* cebula + masło do usmażenia
* pieprz, sos sojowo- grzybowy.
Wieczorem namoczyłam grzyby. Rano ugotowałam je z kapustą, dodałam pieprz, sos sojowy, cieciorke, szynke. Odstawiłam. W tym czasie usmażyłam drobno posiekaną cebulkę, dodałam masło, mąkę, zrobiłam zasmażkę. Następnie dodałam kapuste & Co.
Podałam z makaronem
Pycha, a jakie sycące