Dzis zrobiłam na rodzinny obiad, tylko nie karkówkę ale schab.
Rodzina powiedziała, ze pierwszy raz je tak smaczny schab  
	
	
	
		
		
		
		
	
	
 
	
	
	
		
		
		
		
	
	
  
Tylko na przyszłość ser dam na jakieś pół godziny przed końcem pieczenia, bo robiłam z podwójnej porcji, mięso piekło sie ponad 1,5 godziny i ser się troche zjarał 
	
	
	
		
		
		
		
	
	
 Ale tak podejrzewałam, że bedzie 
	
	
	
		
		
		
		
	
	
Pieczarek nie miałam, więc było bez, po świętach w sklepach pustki jeśli chodzi o warzywa a śliwki były suszone nie wędzone i też było super 
	
	
	
		
		
		
		
	
	
Ten sosik jest poezja 
	
	
	
		
		
		
		
	
	
 I schab taki soczysty, pyszny!
Dzięki wielkie za przepis!