Karkówka lub schab po Łęczycku*

marmak

Member
Sty 17, 2007
38
0
0
letti @ 10 Dec 2007 napisał:
index.php?act=findpost&pid=635754Trini,Swięte słowa!
daumen.gif
A mnie jest szkoda, że na skutek emocji nie zauważyłyście, iż pan k3nski podał fajny przepis, przedstawił w jasny sposób swoje uwagi i wskazówki i może ma inne w "zanadrzu", z którymi mógłby się z nami podzielić (!?). Zachęcam pana do tego gorąco
icon_smile.gif
i pozdrawiam wszystkich.
 

samanta

Member
Sie 19, 2007
16,197
1
0
marmak, popieram! Dziewczyny, starajmy sie nie zniechęcać nowych ludzi, dobrze wiem jak to odbiera odwagę do zabierania głosu na forum.
A bigos mojej Mamy doprawiony szczodrą łychą Jej powideł to istny majstersztyk.
 

Villem0

Member
Sie 16, 2007
14
0
0
Dzis zrobiłam na rodzinny obiad, tylko nie karkówkę ale schab.



Rodzina powiedziała, ze pierwszy raz je tak smaczny schab
lecker.gif
mniam.gif

Tylko na przyszłość ser dam na jakieś pół godziny przed końcem pieczenia, bo robiłam z podwójnej porcji, mięso piekło sie ponad 1,5 godziny i ser się troche zjarał
icon_mrgreen.gif
Ale tak podejrzewałam, że bedzie
icon_wink.gif

Pieczarek nie miałam, więc było bez, po świętach w sklepach pustki jeśli chodzi o warzywa a śliwki były suszone nie wędzone i też było super
icon_smile.gif

Ten sosik jest poezja
mniam.gif
I schab taki soczysty, pyszny!
Dzięki wielkie za przepis!
icon_smile.gif
 
 

Automat do kawy

Jeśli podoba Ci się forum i chciałbyś nas wesprzeć, po prostu kup nam kawę.

W ramach podziękowania zmienimy Twoje konto na wolne od reklam.

:coffee:

Do ekspresu do kawy