sabuto @ 7 Jul 2012 napisał:index.php?act=findpost&pid=1312957Wczoraj uraczyłam kawką sąsiadkę,aż jej szczęka opadła!
To teraz zaproś ją na cafe banana: https://www.cincin.cc/index.php?showtopic=2...;hl=banana+cafe
A moja bez lodu i wersja słoikowa ale mniam! Tym się żywię całe lato, ta kawa i cafe banana, dzieki temu jeszcze żyję.
![]()
sabuto @ 29 Apr 2013 napisał:index.php?act=findpost&pid=1425478Wyciągam! Sezon trza rozpocząć
...i w tym roku jeszcze nie było a czas,
wczoraj robiłam - niezmiennie wspaniała!![]()
jean @ 10 Jun 2014 napisał:index.php?act=findpost&pid=1528021...i w tym roku jeszcze nie było a czas,
wczoraj robiłam - niezmiennie wspaniała!
Ja rozpoczęłam już tez![]()
Córka kuzynki bardzo chciała ,a ma 8 lat więc kawa odpada,ale wpadłam na pomysł i zrobiłam jej z inkasmakuje jej taka i teraz sama sobie robi![]()
![]()
sabuto @ 10 Jun 2014 napisał:index.php?act=findpost&pid=1528080Ja rozpoczęłam już tez![]()
Córka kuzynki bardzo chciała ,a ma 8 lat więc kawa odpada,ale wpadłam na pomysł i zrobiłam jej z inkasmakuje jej taka i teraz sama sobie robi![]()
Robię Zośce z nesquikiem
jean @ 13 Jun 2014 napisał:index.php?act=findpost&pid=1528732Robię Zośce z nesquikiemFajny pomysł! W moich domowych zasobach tylko inke mialam![]()
Jeśli podoba Ci się forum i chciałbyś nas wesprzeć, po prostu kup nam kawę.
W ramach podziękowania zmienimy Twoje konto na wolne od reklam.