aklat @ 22 Oct 2009 napisał:index.php?act=findpost&pid=903374uff! czyli się udałoto jutro jeszcze przełożę kremem i zdam relacje![]()
Czeeeeeeeekam![]()
aklat @ 23 Oct 2009 napisał:index.php?act=findpost&pid=903635tak mój torcik wyglądamalutki bo zrobiłam z połowy porcji i ma średnice 11 cm
hmm ale to dobre![]()
Jaki elegant.![]()
![]()
W 11 cm powinnaś zrobić z co najwyżej 1/3 porcji.![]()
aklat @ 23 Oct 2009 napisał:index.php?act=findpost&pid=903635tak mój torcik wyglądamalutki bo zrobiłam z połowy porcji i ma średnice 11 cm
hmm ale to dobre![]()
Aklat, tylko dla siebie samej zrobiłaś?!![]()
samanta @ 23 Oct 2009 napisał:index.php?act=findpost&pid=903711Aklat, tylko dla siebie samej zrobiłaś?!
takaktualnie jestem sama do jedzenia słodyczy, a z duzym bym sie nie uporała![]()
ajaj @ 23 Oct 2009 napisał:index.php?act=findpost&pid=903728A jak to sie kroi? Nie kruszy sie? Na zdieciu widac ladny trojkacik.moje jest dosyc zwarty, nic się nie kruszy
ajaj @ 23 Oct 2009 napisał:index.php?act=findpost&pid=903728A jak to sie kroi? Nie kruszy sie? Na zdieciu widac ladny trojkacik.Mnie się trochę kruszył, trochę nie kruszyłAle ostrym nożem go pokonałam.![]()
Margarete @ 24 Oct 2009 napisał:index.php?act=findpost&pid=903865Ojeee....ale pyszny musi byc ten torcik!
Mam pytanie: czy trzeba spozyc go w dniu przelozenia kremem, czy tez torcik zachowuje swoja kruchosc na drugi dzien po wyjeciu z lodowki?Spożyć nie trzeba, ale przetrzymywany dłużej niż 5-6 godzin nie będzie już kruchy. Ale taki też jest pyszny.![]()
Jeśli podoba Ci się forum i chciałbyś nas wesprzeć, po prostu kup nam kawę.
W ramach podziękowania zmienimy Twoje konto na wolne od reklam.