Strona główna
Fora
Nowe posty
Przeszukaj fora
Co nowego?
Nowe posty
Nowe komentarze profilowe
Ostatnia aktywność
Użytkownicy
Zarejestrowani użytkownicy
Aktualnie online
Nowe komentarze do profilów
Szukaj komentarzy do profilów
Logowanie
Rejestracja
Szukaj
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Nowe posty
Przeszukaj fora
Menu
Aplikacja forum
Instaluj
Odpowiedź w wątku
Strona główna
Fora
Przepisy
Do karafki i słoika
Zapasy
Keczup z porzeczek
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo.
Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z
alternatywnej przeglądarki
.
Wiadomość
<blockquote data-quote="margolcia" data-source="post: 331333" data-attributes="member: 179"><p>moje porzeczki "pyrkoczą" w garnku a po mieszkaniu roznosi się piękny zapach- tylko jest jedna rzecz, która mnie niepokoi - w przepisie jest, że mają się smażyć 20-25 min - moje pływają w soku i są b. rzadkie. Jak ma być gotowa konsystencja tego kechupu - rzadki czy gotujemy dłużej żeby było gęściejsze? Oprócz tego okazało się że mam tylko ocet 10% i nie ma nigdzie 5% - wlać więc połowę, rozcieńczyć go?</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="margolcia, post: 331333, member: 179"] moje porzeczki "pyrkoczą" w garnku a po mieszkaniu roznosi się piękny zapach- tylko jest jedna rzecz, która mnie niepokoi - w przepisie jest, że mają się smażyć 20-25 min - moje pływają w soku i są b. rzadkie. Jak ma być gotowa konsystencja tego kechupu - rzadki czy gotujemy dłużej żeby było gęściejsze? Oprócz tego okazało się że mam tylko ocet 10% i nie ma nigdzie 5% - wlać więc połowę, rozcieńczyć go? [/QUOTE]
Wprowadź cytat...
Weryfikacja
Odpowiedz
Strona główna
Fora
Przepisy
Do karafki i słoika
Zapasy
Keczup z porzeczek
Top
Bottom