Keks jabłkowy

Pysia

Member
Sie 11, 2005
962
0
0
Akulka @ 9 Oct 2007 napisał:
index.php?act=findpost&pid=599069Dziewczyny, czy on jest "twardy"? Jakoś takie sprawia na mnie wrażenie
icon_wink.gif
A przepis muszę sprobować koniecznie, bo kusi..., że hej
daumen.gif
icon_mrgreen.gif
Piekłam go wczoraj o 23.00 , jadłam dziś rano i był miękki.
 

kas1986

Member
Cze 19, 2008
832
0
0
U mnie był dzisiaj. Zapisany do powtórzenia. Marchewka dała piękny kolor a skórki- aromat. Zamiast całych migdałów dałam płatki i słupki po 80 g i dodałam trochę suszonej papaji bo mi zalegała.

Na pewno powtórzę. Dziękuję za przepis.
DSC03842.jpg
 

Załączniki

  • DSC03842.jpg
    DSC03842.jpg
    472.7 KB · Wyświetleń: 3

sylwia18

Member
Wrz 24, 2005
3,577
0
0
Studzi się
icon_smile.gif

Dziękuję Margot, uwielbiam takie proste (i wegańskie) przepisy
anbetung.gif
Ciacho wygląda i pachnie pięknie a jedzone będzie, zgodnie z zaleceniami, jutro
icon_smile.gif

Robiłam pół na pół z mąką orkiszową i białą. Nie dodałam orzechów, bo to high carb low fat wersja
icon_wink.gif
Mimo, że foremkę miałam mniejszą (ok20cm) ciecho po godzinie było pięknie upieczone.
Jak jutro zdążę zrobić zdjęcie w przekroju to na pewno wkleję.
 

Załączniki

  • IMG_0483.JPG
    IMG_0483.JPG
    204.8 KB · Wyświetleń: 0

sylwia18

Member
Wrz 24, 2005
3,577
0
0
Absolutne mistrzostwo!
anbetung.gif

Każdy zakochał się w tym keksie a ja wciąż nie mogę uwierzyć, że tak pyszne ciacho można zrobić tak łatwo i zdrowo
lecker.gif

Dziękuję bardzo za przepis
bussi.gif
 

Załączniki

  • 1613882_10204218658159687_2961057300759161866_n.jpg
    1613882_10204218658159687_2961057300759161866_n.jpg
    108.5 KB · Wyświetleń: 0