- Lis 1, 2004
- 28,998
- 1
- 0
dorwac gdzies mini szparagi - znaczy się te chuudziuuutkie ( u Majlertów są)
obgotowac w osolonej wodzie
5 pomidorów sparzyć
obrac ze skóry
pozbawić pestek
pokroić w kostkę
wrzucić do miski z :
porwanymi liśmi bazylii
2 drobno posiekanymi (albo zmiażdżonymi) ząbkami czosnku, sokiem z cytryny, kropla
octu balsamicznego, pieprzem (solimy PO wymieszaniu z makaronem). Odstawić,zeby sie
przegryzło
Makaron gotować
Gorący makaron wymieszac z pomidorami i pokrojonymi szparagami. Posolić
Dodac garść rukoli i płatki sera pecorono lub parmezanu
obgotowac w osolonej wodzie
5 pomidorów sparzyć
obrac ze skóry
pozbawić pestek
pokroić w kostkę
wrzucić do miski z :
porwanymi liśmi bazylii
2 drobno posiekanymi (albo zmiażdżonymi) ząbkami czosnku, sokiem z cytryny, kropla
octu balsamicznego, pieprzem (solimy PO wymieszaniu z makaronem). Odstawić,zeby sie
przegryzło
Makaron gotować
Gorący makaron wymieszac z pomidorami i pokrojonymi szparagami. Posolić
Dodac garść rukoli i płatki sera pecorono lub parmezanu


Ostatnią edycję dokonał moderator: