Strona główna
Fora
Nowe posty
Przeszukaj fora
Co nowego?
Nowe posty
Nowe komentarze profilowe
Ostatnia aktywność
Użytkownicy
Zarejestrowani użytkownicy
Aktualnie online
Nowe komentarze do profilów
Szukaj komentarzy do profilów
Logowanie
Rejestracja
Szukaj
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Nowe posty
Przeszukaj fora
Menu
Aplikacja forum
Instaluj
Odpowiedź w wątku
Strona główna
Fora
Przepisy
Do karafki i słoika
Zapasy
Konfitura pomaranczowa najprostsza
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo.
Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z
alternatywnej przeglądarki
.
Wiadomość
<blockquote data-quote="A.S." data-source="post: 439690" data-attributes="member: 2980"><p>W takim razie to na pewno nie Seville. bo sa wielkie, ciezkie i bez pestek. A sok maja slodki. Mysle, ze tez sie beda nadawac. </p><p>Jesli chodzi o mandarynki, to mamy takie wlasnie kwasne, o ogromnej ilosci pestek, i jasnopomaranczowej skorce. Jak je wykorzystac - malo jemy, bo wiecej pestek jak miazszu i bardzo kwaskowate.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="A.S., post: 439690, member: 2980"] W takim razie to na pewno nie Seville. bo sa wielkie, ciezkie i bez pestek. A sok maja slodki. Mysle, ze tez sie beda nadawac. Jesli chodzi o mandarynki, to mamy takie wlasnie kwasne, o ogromnej ilosci pestek, i jasnopomaranczowej skorce. Jak je wykorzystac - malo jemy, bo wiecej pestek jak miazszu i bardzo kwaskowate. [/QUOTE]
Wprowadź cytat...
Weryfikacja
Odpowiedz
Strona główna
Fora
Przepisy
Do karafki i słoika
Zapasy
Konfitura pomaranczowa najprostsza
Top
Bottom