Jo_anna1 @ 12 Mar 2010 napisał:index.php?act=findpost&pid=955057Jaki śliczny pomysł. Przepiękny.![]()
Caritka dzięki za foto![]()
Jak zobaczyłam to teraz muszę go zrobić, muszę i już.Cala przyjemnosc po mojej stronie![]()
![]()
- Dziekuje, Joanno![]()
![]()
![]()
Ciesze sie, ze zdjecia sie przydadza.![]()
Caritka @ 11 Mar 2010 napisał:index.php?act=findpost&pid=954845Zamiescilam wczoraj na swoim blogu, fotorelacje z wykonania koszyczka.
Jesli ktos jest zainteresowany, to zapraszam
http://caritka.blogspot.com/2010/03/jak-zr...ielkanocny.htmldziekuje za zaproszeniewlasnie chcialam skorzystac i ...drzwi zamkniete![]()
![]()
caritko ratuj! koszyczek potrzebuje na juz, na prezent a boje sie, ze cos sknoce
mexikana @ 26 Mar 2010 napisał:index.php?act=findpost&pid=959503dziekuje za zaproszeniewlasnie chcialam skorzystac i ...drzwi zamkniete![]()
![]()
caritko ratuj! koszyczek potrzebuje na juz, na prezent a boje sie, ze cos sknoceMexi..- przepraszam za utrudnienie.
Podaj prosze swoj adres na Pw- o ile nie jest jeszcze za pozno.
inula @ 26 Mar 2010 napisał:index.php?act=findpost&pid=959505ups![]()
Caritko, co trzeba zrobić aby dostać zaproszenie? Nie ukrywam, że uwielbiam zaglądać na Twój blog. O koszyczku już nie wspomnę
Inula![]()
Wystarczy napisac mi adres na Pw.
Chwilowo (?) zostaly tam tylko trzy przepisy, ale postaram sie wszystko "naprawic"![]()
Dziekuje![]()
![]()
Margot @ 3 Apr 2010 napisał:index.php?act=findpost&pid=962055cudne
Dziekuje Margot![]()
![]()
Nie powiem... - zabawy z nimi bylo "w trzy i troche", ale pozniej? -Ile radochy, jak juz byly "skonczone"![]()
![]()
![]()
kasiak73 @ 3 Apr 2010 napisał:index.php?act=findpost&pid=962083Cartiko dlaczego nie mogę zobaczyc fotorelacji z robienia koszyczków na twoim blogu?????-Bo najpierw postanowilam go zlikwidowac, a potem stwierdzilam, ze bedzie tylko na zaproszenie.
Jesli chcialabys sie tam dostac, to prosze o adres, na ktory moglabym wyslac zaproszenie![]()
roggie @ 3 Apr 2010 napisał:index.php?act=findpost&pid=962101Caritko nie mogę się napatrzeć na Twoje dzieło! Fantastyczne - pomysł, wykonanie... wszystko. Moje wyrazy uznania![]()
Wesołych Świąt!![]()
ps: chałki maleństwa są przeuroczeRoggie - kochana
- slicznie Ci dziekuje![]()
![]()
Bardzo milo mi to czytac![]()
![]()
- Tobie rowniez zycze Zdrowych i wesolych Swiat![]()
Jeśli podoba Ci się forum i chciałbyś nas wesprzeć, po prostu kup nam kawę.
W ramach podziękowania zmienimy Twoje konto na wolne od reklam.