kotlet z selera ala cordon blue

carbonicum

Moderator
Członek ekipy
Contributor
Wrz 13, 2004
8,558
25
38
1. duzego selera obrac i pokroic na 2 cm grube plastry
2. plastry wrzucic na gotujaca sie wode z rosolkiem warzywnym
i gotowac ok. 12 minut
3. plastry wyjac i ostudzic; nakroic rownolegle do naciecia ok. 3/4
powierzchni i wsadzic w naciecie plasterek ostrego sera np.raclette
4. selera troszke posolic i popieprzyc; obtoczyc w mace, jajku i luskanym
sezamie
5. smazyc na patelni az sezam zrobi sie zlocisty

smacznego
 
 

Automat do kawy

Jeśli podoba Ci się forum i chciałbyś nas wesprzeć, po prostu kup nam kawę.

W ramach podziękowania zmienimy Twoje konto na wolne od reklam.

:coffee:

Do ekspresu do kawy