laura @ 31 Jul 2007 napisał:index.php?act=findpost&pid=552483Uwielbiam,a pestki mi nie przeszkadzaja.Mnie w zasadzie tez, ale czasami jadam naprawde "stare" i przerośniete okazy, co nie mają juz nawet pestkowej waty, tylko same ziarna
kawazmlekiem @ 31 Jul 2007 napisał:index.php?act=findpost&pid=552558Hmmm, a bez mąki, jaja i bułki może coś z tego być?Pewnie. Tylko trochę soli i pieprzu, lekko wypędzlować oliwą i niebo w gębie. Inne niebo, ale tez nieboJa lubie takie z grilla
bazylinka @ 31 Jul 2007 napisał:index.php?act=findpost&pid=552813takie przekładane serem białym i smażone w panierce PYCHOTA
Się nie rozleci? Szczegóły proszę
moni77 @ 1 Aug 2007 napisał:index.php?act=findpost&pid=553181jak przekładane?jak sie to siebie trzyma wzajemnie?Stawiam na to, że z sera sie robi dobre kleidło i łapie obie części cukini
Jeśli podoba Ci się forum i chciałbyś nas wesprzeć, po prostu kup nam kawę.
W ramach podziękowania zmienimy Twoje konto na wolne od reklam.