Kotlety owsiane z warzywami

Izolda

Member
Lut 28, 2006
7,620
1
38
icon_mrgreen.gif

A jakiej firmy kupiłaś? Bo one dość znacząco różnią się smaku, niektóre są bardziej paprykowe, inne bardziej ziołowe, trudno to określić w słowach, ja najbardziej lubię ten z Apetity.

Izolda

Member
Lut 28, 2006
7,620
1
38
Kamisa chyba nie testowałam, ja się jakoś najbardziej lubię z firmą Kotanyi
icon_smile.gif
. A pieprz ziołowy to smak mojego dzieciństwa, u mnie mama obowiązkowo przyprawiała nim gołąbki, kotlety mielone czy schabowe, bardzo lubię ten zapach
icon_smile.gif
.

A.S.

Member
Sty 6, 2007
4,044
0
0
Wlasnie robie i sie zastanawiam, czy nie trzeba dodac jajka? Przyprawy curry nie dalam, bo zapomnialam kupic.

Izolda

Member
Lut 28, 2006
7,620
1
38
A.S. nie trzeba jajka, to jest dla alergików (choć nie tylko), z tego względu wystarczy ewentualnie odrobina wody jeśli masa jest bardzo gęsta.

A.S.

Member
Sty 6, 2007
4,044
0
0
Dzieki, robilam bez, ale jakos 2 pierwsze mi sie rozwalily przy przewracaniu. Do nastepnych dodalam troche maki i juz bylo ok. Szkoda, ze nie mialam czasu na zrobienie sosu, bo mysle, ze z sosem bylyby lepsze. Nastepnym razem wyprobuje z podsmazonymi pieczarkami z czosnkiem w ramach alternatywy.
icon_biggrin.gif

MarthaB

Well-known member
Kwi 9, 2009
3,007
274
83
fajne te kotleciki, zazwyczaj przygotowuję różne rzeczy z płątkó owsianych, ale na słono - teraz chyba czas spróbować na wytrawnie
icon_smile.gif

Pimpek

Member
Lis 30, 2005
1,641
0
0
Ludzie róbcie te kotlety, są pyyyszne
lecker.gif
a z pikantnym sosem pomidorowym to już zupełna pycha... wchodzą na stałe do naszego menu.

Automat do kawy

Jeśli podoba Ci się forum i chciałbyś nas wesprzeć, po prostu kup nam kawę.

W ramach podziękowania zmienimy Twoje konto na wolne od reklam.

:coffee:

Do ekspresu do kawy