- Lip 24, 2008
- 333
- 0
- 0
1 czerwona papryka
1 zielona papryka
1 żółta papryka
1 cebula
1 ząbek czosnku
2 pomidory
sól
pieprz
3 łyżki oliwy z oliwek
4 kotlety wołowe
majeranek
tymianek
oregano
Paprykę umyć, oczyścić i pokroić w cząstki. Obrać cebulę i czosnek, umyć pomidory. Pomidory i cebulę pokroić w słupki. Warzywa ułożyć na dużym kawałku folii aluminiowej. Przyprawić solą, pieprzem i zmiażdżonym czosnkiem, skropić 2 łyżkami oleju. Folię zawiązać szczelnie i włożyć na 10 minut do piekarnika. Kotlety wołowe posmarować pozostałym olejem. Przyprawić solą, pieprzem i ziołami. Upiec na grillu.
	
		
			
		
		
	

	
		
			
		
		
	
			
			1 zielona papryka
1 żółta papryka
1 cebula
1 ząbek czosnku
2 pomidory
sól
pieprz
3 łyżki oliwy z oliwek
4 kotlety wołowe
majeranek
tymianek
oregano
Paprykę umyć, oczyścić i pokroić w cząstki. Obrać cebulę i czosnek, umyć pomidory. Pomidory i cebulę pokroić w słupki. Warzywa ułożyć na dużym kawałku folii aluminiowej. Przyprawić solą, pieprzem i zmiażdżonym czosnkiem, skropić 2 łyżkami oleju. Folię zawiązać szczelnie i włożyć na 10 minut do piekarnika. Kotlety wołowe posmarować pozostałym olejem. Przyprawić solą, pieprzem i ziołami. Upiec na grillu.

Załączniki
			
				Ostatnią edycję dokonał moderator: 
			
		
	
										
										
											
	
		
			
		
		
	
	
		
			
		
	
	
		
			
		
		
	
										
									
								 
				
		 
 
		