- Gru 31, 2007
- 98
- 0
- 0
starta dynia ok 70 dag
2 łyżki pestek z dyni
2 łyżki pestek ze słonecznika
2 łyżki posiekanych orzechów włoskich
2 ząbki czosnku
2-3 łyżki bułki tartej
jajko
sól pieprz
mąka i olej dosmazenia
Do startej dyni dodajemy pestki dyni i słonecznika oraz posiekane orzechy, czosnek przecisnięty przez praskę ,jajko bułkę tartą ,sól i pieprz do smaku, wszystko mieszamy na jednolitą masę formujemy kotleciki obtaczamy mąką i smazymy smacznego. Są przepyszne

2 łyżki pestek z dyni
2 łyżki pestek ze słonecznika
2 łyżki posiekanych orzechów włoskich
2 ząbki czosnku
2-3 łyżki bułki tartej
jajko
sól pieprz
mąka i olej dosmazenia
Do startej dyni dodajemy pestki dyni i słonecznika oraz posiekane orzechy, czosnek przecisnięty przez praskę ,jajko bułkę tartą ,sól i pieprz do smaku, wszystko mieszamy na jednolitą masę formujemy kotleciki obtaczamy mąką i smazymy smacznego. Są przepyszne



Załączniki
Ostatnią edycję dokonał moderator: