- Wrz 13, 2004
- 8,558
- 25
- 38
sama siebie zaintrygowalam
te kasze poznalam dopiero tutaj, w Polsce nigdy nie goscila na naszym stole, na koloni tez nie jadlam

Aniutka @ 9 Dec 2008 napisał:index.php?act=findpost&pid=786624Zrobilam wlasnie. Tylko ze zamiast smazyc, wlozylam do keksowki i pieke. Zobaczymy, co z tego wyjdzie.
Ilona @ 9 Dec 2008 napisał:index.php?act=findpost&pid=786639I co wyszło![]()
![]()
Tez wolałabym pieczone
No to sobie zróbcie zapiekankę z kaszy, ew. z mniejszej porcji, bo ta podana duża jest:
https://www.cincin.cc/index.php?showtopic=3...p;hl=zapiekanka
Ilona @ 9 Dec 2008 napisał:index.php?act=findpost&pid=786849Tylko, ze mi sie podoba bardziej kasza + twaróg a nie ziemniaki
aaa, no to insza inszość![]()
ja jeszcze lubię takie na słodko: kasza+ twaróg+ cukier, zwykle w pierogach taki farsz jadam, ale też w cieście drożdżowym albo po prostu usmażony czy zapieczony![]()
BeataSz @ 9 Dec 2008 napisał:index.php?act=findpost&pid=786954ja jeszcze lubię takie na słodko: kasza+ twaróg+ cukier![]()
Musze kiedys tak sprobować![]()
Agata @ 4 Dec 2008 napisał:index.php?act=findpost&pid=784357zrobiłam, wyszły wspaniałei wszystkie były dla mnie, bo moje chłopy odmawiają jedzenia kaszy
U mnie identycznie, więc jadłam je na dwa razy: raz z sosem pieczarkowym a drugi coś a la - tatarskim i obie wersje pyszne.Dzięki BeataSz.![]()
Jeśli podoba Ci się forum i chciałbyś nas wesprzeć, po prostu kup nam kawę.
W ramach podziękowania zmienimy Twoje konto na wolne od reklam.