- Wrz 17, 2004
- 44,979
- 6
- 0
1 jajko
1 szkl masla orzechowego (260g)
1/2 szkl cukru
50-60g posiekanej czekolady
Rozgrzac piekarnik do 325F (165C).
Wymieszac wszystko procz czekolady.
Rozsmarowac na blasze kwadratowej (8cali=20cm) posypac czekolada.
Piec 20 min.
Poki cieple rozsmarowac ladnie czekolade i po calkowitym ostudzeniu kroic w kwadraty.
Wlasnie robie na bardzo szybko, ale na podkladzie z kruchego ciasta jeszcze.
A to dlatego, ze z ciast, to ja najbardziej ciasto lubie
Te kostki mozna przechowywac zamrozone do miesiaca. Rozmrazac w temp. pokojowej.
Za What's cooking Fall/2007
1 szkl masla orzechowego (260g)
1/2 szkl cukru
50-60g posiekanej czekolady
Rozgrzac piekarnik do 325F (165C).
Wymieszac wszystko procz czekolady.
Rozsmarowac na blasze kwadratowej (8cali=20cm) posypac czekolada.
Piec 20 min.
Poki cieple rozsmarowac ladnie czekolade i po calkowitym ostudzeniu kroic w kwadraty.
Wlasnie robie na bardzo szybko, ale na podkladzie z kruchego ciasta jeszcze.
A to dlatego, ze z ciast, to ja najbardziej ciasto lubie

Te kostki mozna przechowywac zamrozone do miesiaca. Rozmrazac w temp. pokojowej.
Za What's cooking Fall/2007
Ostatnią edycję dokonał moderator: