Strona główna
Fora
Nowe posty
Przeszukaj fora
Co nowego?
Nowe posty
Nowe komentarze profilowe
Ostatnia aktywność
Użytkownicy
Zarejestrowani użytkownicy
Aktualnie online
Nowe komentarze do profilów
Szukaj komentarzy do profilów
Logowanie
Rejestracja
Szukaj
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Nowe posty
Przeszukaj fora
Menu
Aplikacja forum
Instaluj
Odpowiedź w wątku
Strona główna
Fora
Przepisy
Słodkości
Ciasteczka
Krajanka piernikowa z marcepanem i powidlami
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo.
Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z
alternatywnej przeglądarki
.
Wiadomość
<blockquote data-quote="Cinka" data-source="post: 1376153" data-attributes="member: 1716"><p>Te czarne blachy niby polecają do elektrycznych, ale w sumie co za różnica tak na chłopski rozum skąd pochodzi ciepło w piekarniku - z ognia gdzieś tam na spodzie się tlącego czy z rozgrzanej spirali. Skoro czarny lepiej ciepło pochłania to może się sprawdzi i na gazie. Jak się forma z ciastem lepiej nagrzeje od blachy na której stoi to i spód lepiej dopiecze.</p><p></p><p>A te blachy z wycięciami i bez w jakim są kolorze u ciebie?</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Cinka, post: 1376153, member: 1716"] Te czarne blachy niby polecają do elektrycznych, ale w sumie co za różnica tak na chłopski rozum skąd pochodzi ciepło w piekarniku - z ognia gdzieś tam na spodzie się tlącego czy z rozgrzanej spirali. Skoro czarny lepiej ciepło pochłania to może się sprawdzi i na gazie. Jak się forma z ciastem lepiej nagrzeje od blachy na której stoi to i spód lepiej dopiecze. A te blachy z wycięciami i bez w jakim są kolorze u ciebie? [/QUOTE]
Wprowadź cytat...
Weryfikacja
Odpowiedz
Strona główna
Fora
Przepisy
Słodkości
Ciasteczka
Krajanka piernikowa z marcepanem i powidlami
Top
Bottom