Strona główna
Fora
Nowe posty
Przeszukaj fora
Co nowego?
Nowe posty
Nowe komentarze profilowe
Ostatnia aktywność
Użytkownicy
Zarejestrowani użytkownicy
Aktualnie online
Nowe komentarze do profilów
Szukaj komentarzy do profilów
Logowanie
Rejestracja
Szukaj
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Nowe posty
Przeszukaj fora
Menu
Aplikacja forum
Instaluj
Odpowiedź w wątku
Strona główna
Fora
Przepisy
Słodkości
Ciasteczka
Krajanka piernikowa z marcepanem i powidlami
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo.
Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z
alternatywnej przeglądarki
.
Wiadomość
<blockquote data-quote="Musia" data-source="post: 205403" data-attributes="member: 965"><p>Choc rano wszystkie strony przeczytalam to teraz i tak nie wiem czy juz byla o tym mowa. </p><p></p><p>Dlaczego mi ciasto jeszcze surowe tak twarde wyszlo ze okropnie i nie dalo sie dobrze rozprowadzic. Pytam bo tak jak wszystkim zostalo mi tej masy migdalowej wiec upieklam bym jeszcze jedno ale co zrobic zeby bylo ciasto miekkie. Czy moze to zalezy od miodu.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Musia, post: 205403, member: 965"] Choc rano wszystkie strony przeczytalam to teraz i tak nie wiem czy juz byla o tym mowa. Dlaczego mi ciasto jeszcze surowe tak twarde wyszlo ze okropnie i nie dalo sie dobrze rozprowadzic. Pytam bo tak jak wszystkim zostalo mi tej masy migdalowej wiec upieklam bym jeszcze jedno ale co zrobic zeby bylo ciasto miekkie. Czy moze to zalezy od miodu. [/QUOTE]
Wprowadź cytat...
Weryfikacja
Odpowiedz
Strona główna
Fora
Przepisy
Słodkości
Ciasteczka
Krajanka piernikowa z marcepanem i powidlami
Top
Bottom