Strona główna
Fora
Nowe posty
Przeszukaj fora
Co nowego?
Nowe posty
Nowe komentarze profilowe
Ostatnia aktywność
Użytkownicy
Zarejestrowani użytkownicy
Aktualnie online
Nowe komentarze do profilów
Szukaj komentarzy do profilów
Logowanie
Rejestracja
Szukaj
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Nowe posty
Przeszukaj fora
Menu
Aplikacja forum
Instaluj
Odpowiedź w wątku
Strona główna
Fora
Przepisy
Słodkości
Ciasteczka
Krajanka piernikowa z marcepanem i powidlami
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo.
Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z
alternatywnej przeglądarki
.
Wiadomość
<blockquote data-quote="janie" data-source="post: 37064" data-attributes="member: 131"><p>Moja została właśnie polukrowana. Jest piękna, ale czy to koniecznie trzeba kroić teraz? Bajaderko, nie było tematu krojenia, a mnie interesuje czy tak w całości można przechować. Z wyglądu ciasto jest bardzo piękne i wyrosło wysoko, choć też miałam obawy, bo placki były cienkie. Miałam marcepan ten w kostce i dodałam do niego połowę cukru oraz 2 żółtka. Było gęste, ale dało się rozsmarować. Żałuję, że nie dodałam całego jaja.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="janie, post: 37064, member: 131"] Moja została właśnie polukrowana. Jest piękna, ale czy to koniecznie trzeba kroić teraz? Bajaderko, nie było tematu krojenia, a mnie interesuje czy tak w całości można przechować. Z wyglądu ciasto jest bardzo piękne i wyrosło wysoko, choć też miałam obawy, bo placki były cienkie. Miałam marcepan ten w kostce i dodałam do niego połowę cukru oraz 2 żółtka. Było gęste, ale dało się rozsmarować. Żałuję, że nie dodałam całego jaja. [/QUOTE]
Wprowadź cytat...
Weryfikacja
Odpowiedz
Strona główna
Fora
Przepisy
Słodkości
Ciasteczka
Krajanka piernikowa z marcepanem i powidlami
Top
Bottom