Strona główna
Fora
Nowe posty
Przeszukaj fora
Co nowego?
Nowe posty
Nowe komentarze profilowe
Ostatnia aktywność
Użytkownicy
Zarejestrowani użytkownicy
Aktualnie online
Nowe komentarze do profilów
Szukaj komentarzy do profilów
Logowanie
Rejestracja
Szukaj
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Nowe posty
Przeszukaj fora
Menu
Aplikacja forum
Instaluj
Odpowiedź w wątku
Strona główna
Fora
Przepisy
Słodkości
Ciasteczka
Krajanka piernikowa z marcepanem i powidlami
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo.
Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z
alternatywnej przeglądarki
.
Wiadomość
<blockquote data-quote="Gusia" data-source="post: 39169" data-attributes="member: 104"><p>Mam wrażenie że właśnie obróbka w temperaturze i wilgoć wydobywa gorzki smak. Takie nieobrane na zywca z woreczka również uwielbiam, natomiast jadłam raz ciasto z migdałami zmielonymi ze skórką (w kremie były) i czuć było właśnie takie cierpko- gorzki smak.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Gusia, post: 39169, member: 104"] Mam wrażenie że właśnie obróbka w temperaturze i wilgoć wydobywa gorzki smak. Takie nieobrane na zywca z woreczka również uwielbiam, natomiast jadłam raz ciasto z migdałami zmielonymi ze skórką (w kremie były) i czuć było właśnie takie cierpko- gorzki smak. [/QUOTE]
Wprowadź cytat...
Weryfikacja
Odpowiedz
Strona główna
Fora
Przepisy
Słodkości
Ciasteczka
Krajanka piernikowa z marcepanem i powidlami
Top
Bottom