Strona główna
Fora
Nowe posty
Przeszukaj fora
Co nowego?
Nowe posty
Nowe komentarze profilowe
Ostatnia aktywność
Użytkownicy
Zarejestrowani użytkownicy
Aktualnie online
Nowe komentarze do profilów
Szukaj komentarzy do profilów
Logowanie
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Nowe posty
Przeszukaj fora
Menu
Aplikacja forum
Instaluj
Odpowiedź w wątku
Strona główna
Fora
Przepisy
Słodkości
Ciasteczka
Krajanka piernikowa z marcepanem i powidlami
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo.
Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z
alternatywnej przeglądarki
.
Wiadomość
<blockquote data-quote="polishgirl" data-source="post: 784833" data-attributes="member: 909"><p><strong>krajanka piernikowa z marcepanem</strong>, zapytania piernikowe</p><p><a href="http://index.php?showtopic=0" target="_blank">https://www.cincin.cc/index.php?showtopic=1041</a></p><p>Jest tu napisane zeby zrobic kilka tygodni wczesniej i w zwiazku z tym mam pytania</p><p>1. kilka tygodni znaczy jak dlugo? Czy w ten weekend nadchodzacy jest OK czy juz za pozno?</p><p>2. czy to sie nie popsuje? organiczne i slodkie - bakterie to uwielbiaja</p><p>3. ciasto podobne do piernika staropolskiego. Ale ciasto na piernik robi sie wczesnie,przechowuje i piecze przed swietami--- krajanke piecze sie wczesnie i przechowuje sie upieczona. Jakies uzasadnienie??</p><p>4. jakis przepis na przyprawe do piernikow??? wyprobowana poprosze (zrobilam wg jakiegos orzeoisu z internety w zeszlym roku i piernik byl ostry</p><p></p><p>Bardzo by mi odpowiadalo upiec cos teraz na swieta, bo przed samymi swietami musze wyjechac na kilka dni. Czy sa jakies inne ciasta oprocz piernikow ktore mozna upiec wczesniej?</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="polishgirl, post: 784833, member: 909"] [B]krajanka piernikowa z marcepanem[/B], zapytania piernikowe [URL="index.php?showtopic=0"]https://www.cincin.cc/index.php?showtopic=1041[/URL] Jest tu napisane zeby zrobic kilka tygodni wczesniej i w zwiazku z tym mam pytania 1. kilka tygodni znaczy jak dlugo? Czy w ten weekend nadchodzacy jest OK czy juz za pozno? 2. czy to sie nie popsuje? organiczne i slodkie - bakterie to uwielbiaja 3. ciasto podobne do piernika staropolskiego. Ale ciasto na piernik robi sie wczesnie,przechowuje i piecze przed swietami--- krajanke piecze sie wczesnie i przechowuje sie upieczona. Jakies uzasadnienie?? 4. jakis przepis na przyprawe do piernikow??? wyprobowana poprosze (zrobilam wg jakiegos orzeoisu z internety w zeszlym roku i piernik byl ostry Bardzo by mi odpowiadalo upiec cos teraz na swieta, bo przed samymi swietami musze wyjechac na kilka dni. Czy sa jakies inne ciasta oprocz piernikow ktore mozna upiec wczesniej? [/QUOTE]
Wprowadź cytat...
Weryfikacja
Odpowiedz
Strona główna
Fora
Przepisy
Słodkości
Ciasteczka
Krajanka piernikowa z marcepanem i powidlami
Bottom