Strona główna
Fora
Nowe posty
Przeszukaj fora
Co nowego?
Nowe posty
Nowe komentarze profilowe
Ostatnia aktywność
Użytkownicy
Zarejestrowani użytkownicy
Aktualnie online
Nowe komentarze do profilów
Szukaj komentarzy do profilów
Logowanie
Rejestracja
Szukaj
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Nowe posty
Przeszukaj fora
Menu
Aplikacja forum
Instaluj
Odpowiedź w wątku
Strona główna
Fora
Przepisy
Słodkości
Masy i kremy, nie tylko do tortów
Krem Simil Raffaello
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo.
Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z
alternatywnej przeglądarki
.
Wiadomość
<blockquote data-quote="Beata71" data-source="post: 722943" data-attributes="member: 1254"><p>Zrobiłam, <strong>bardzo dobry </strong>i szybko się go produkuje (robiłam go jak moi goście już się błąkali po domu).</p><p></p><p>Używałam go do babeczek, część z wafelkami, część bez. Ta część bez wafelków po kilku godzinach w lodówce zastygła bez problemów więc myślę, że można też bez nich (no ale wtedy to już nie rafaello chyba).</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Beata71, post: 722943, member: 1254"] Zrobiłam, [B]bardzo dobry [/B]i szybko się go produkuje (robiłam go jak moi goście już się błąkali po domu). Używałam go do babeczek, część z wafelkami, część bez. Ta część bez wafelków po kilku godzinach w lodówce zastygła bez problemów więc myślę, że można też bez nich (no ale wtedy to już nie rafaello chyba). [/QUOTE]
Wprowadź cytat...
Weryfikacja
Odpowiedz
Strona główna
Fora
Przepisy
Słodkości
Masy i kremy, nie tylko do tortów
Krem Simil Raffaello
Top
Bottom