SKŁADNIKI
2 szkl . mąki , 1 margaryna , 1 jajko , łyżka octu .
WYKONANIE
Wsztstkie składniki posiekać nożem , następnie zagnieść ciasto .
Kilka razy składać ciasto w kpertę i wałkować ,a następnie schłodzić w lodówce 1 h . Po schłodzeniu ciasto podzielić na 2 części i upiec na złoty kolor r.
KREM
Ugotować budyń z 1 litry mleka . Kremówkę posypać cukrem pudrem .
Życzę udanych wypieków
2 szkl . mąki , 1 margaryna , 1 jajko , łyżka octu .
WYKONANIE
Wsztstkie składniki posiekać nożem , następnie zagnieść ciasto .
Kilka razy składać ciasto w kpertę i wałkować ,a następnie schłodzić w lodówce 1 h . Po schłodzeniu ciasto podzielić na 2 części i upiec na złoty kolor r.
KREM
Ugotować budyń z 1 litry mleka . Kremówkę posypać cukrem pudrem .
Życzę udanych wypieków








