Kruche pierożki z suszonymi morelami

Gucio

Well-known member
Kwi 2, 2007
2,126
1,633
113
Margot masz rację
icon_biggrin.gif
koniecznie musimy powtórzyć! Przecież bakalie z nalewki nie mogą się zmarnować
zwinker2.gif

Serio, one są przepyszne , dodam tylko , że dodaliśmy około 50 gr maki pełnoziarnistej!
icon_biggrin.gif

Pierożki są przepyszne i szczerze polecamy wszytkim
cook.gif


Jeszcze raz
anbetung.gif
cvety.gif
blume.gif

 

Joanna

Moderator
Członek ekipy
Lis 28, 2005
32,377
3,655
113
Wyciągam, bo mi się przypadkiem odnalazł przepis i nie mogę uwierzyć, że ich jeszcze nie piekłam...
gruebel_2.gif
 

Elzunia

Well-known member
Kwi 8, 2011
5,180
593
113
Upieklam z roza. Bardzo smaczne i tak jak pisal ktos wczesniej, zjada sie je szybciej niz robi. Mialy byc do popoludniowej kawy ale chcialam jeszcze cieple sprobowac i sparzylam sobie jezyk.

Nastepnym razem bede je piekla w duzo nizszej temperaturze, mysle, ze 170 st im wystarczy. Ja na ogol ciasteczka pieke w nizszej temperaturze bo lubie jak sa jasne.

Dziekuje za podzielenie sie przepisem.

 
Ostatnią edycję dokonał moderator: