AgusiaSz @ 14 May 2007 napisał:index.php?act=findpost&pid=504303właśnie tego się bojęże mi się rozlepiać będą![]()
ja zawsze chyba za dużo mąki dawałamtak mi się przynajmniej wydaje że o to chodzi. A jak na farsz damy twardą marmoladę albo jabłka to raczej za dużo wypłynąć nie powinno nawet jak będą nieszczelne![]()
![]()
AgusiaSz @ 14 May 2007 napisał:index.php?act=findpost&pid=504687oooo hehe radomski serek![]()
muszę zrobić, ale jak się zrobi zimniejbo teraz nie ma szans na włączenie piekarnika![]()
wzięłam pierwszy z brzegu w sklepie![]()
Shinju @ 14 May 2007 napisał:
Jeśli podoba Ci się forum i chciałbyś nas wesprzeć, po prostu kup nam kawę.
W ramach podziękowania zmienimy Twoje konto na wolne od reklam.