Właśnie bulgoli, robię go na żołądkach
L Linn Member Wrz 17, 2004 8,842 0 0 Maj 26, 2008 #22 Po wlosku orzo perlato: chyba tylko perlowa tu bywa. Nic mi sie tak nie myli jak rodzaje zboz.
A anowid Member Lut 19, 2007 562 0 0 Paź 18, 2009 #23 Krupnik ugotowany i pierwszy talerz już wyczyszczony nie na maśle a na kurczaku, z kaszą jęczmienną, a na koniec dwa ząbki czosnku ... tak dla zapachu Buka, dziękuję za inspiracje
Krupnik ugotowany i pierwszy talerz już wyczyszczony nie na maśle a na kurczaku, z kaszą jęczmienną, a na koniec dwa ząbki czosnku ... tak dla zapachu Buka, dziękuję za inspiracje
Buka Well-known member Wrz 19, 2004 30,803 4,860 113 Paź 18, 2009 #24 Wszelkie wariacje na temat mile widziane.
Justyna77 Member Wrz 28, 2009 125 0 0 Paź 19, 2009 #25 U mnie krupniczek jest obowiazkowo raz w tygodniu Ale ja najpierw gotuje warzywa jak na rosól,pozniej ziemniaki i jak juz prawie miękkie sa to wtedy wsypuje kasze Musze Twoim sposobem spróbowac
U mnie krupniczek jest obowiazkowo raz w tygodniu Ale ja najpierw gotuje warzywa jak na rosól,pozniej ziemniaki i jak juz prawie miękkie sa to wtedy wsypuje kasze Musze Twoim sposobem spróbowac