Jaki jest optymalny okres leżakowania?optymalny 10 dni po przefiltrowaniu i rozlaniu do butelki, ale lepiej jak się poczeka.
w miedzy czasie trzeba sprawdzać czy "aby nie jest mdłe"![]()
![]()
![]()
Mam ochotę zrobić tę nalewkę, tylko.......czy one, te kukułki znaczy, na pewno się rozpuszczą?, takie twardzielce?.......![]()
Niech ktoś rozwieje moje wątpliwości, bo chęci, żeby zrobić naleweczkę są wprost proporcjonalne do tych wątpliwości
u mnie się rozpuściły bez problemu![]()
choć znam przypadek (mój ojciec), że kukułki rozpuścić się nie chciały.
mimo wszystko polecam zrobić, a jak się nie rozpuszczą to wylej te kukułki i dodaj inne![]()
dziś spróbuję zrobić tą naleweczkę z "Raczkami"
Mam ochotę zrobić tę nalewkę, tylko.......czy one, te kukułki znaczy, na pewno się rozpuszczą?, takie twardzielce?.......![]()
Niech ktoś rozwieje moje wątpliwości, bo chęci, żeby zrobić naleweczkę są wprost proporcjonalne do tych wątpliwości
u mnie się rozpuściły bez problemu![]()
choć znam przypadek (mój ojciec), że kukułki rozpuścić się nie chciały.
mimo wszystko polecam zrobić, a jak się nie rozpuszczą to wylej te kukułki i dodaj inne![]()
dziś spróbuję zrobić tą naleweczkę z "Raczkami"A pamiętasz, jakiej firmy były te Twoje, bo może gdybym dodała takie same, to by mi się też rozpuściły
A pamiętasz, jakiej firmy były te Twoje, bo może gdybym dodała takie same, to by mi się też rozpuściłypójdę wieczorem do sklepu po "raczki" to sprawdzę i niezwłocznie napiszę![]()
pójdę wieczorem do sklepu po "raczki" to sprawdzę i niezwłocznie napiszę
a wiec kukułki wyglądają tak. były smaczne 8)
firma produkująca to Wawel
![]()
A jak raczkówka?Zrobił ktoś?zrobił ...
polecam![]()
Jeśli podoba Ci się forum i chciałbyś nas wesprzeć, po prostu kup nam kawę.
W ramach podziękowania zmienimy Twoje konto na wolne od reklam.