Strona główna
Fora
Nowe posty
Przeszukaj fora
Co nowego?
Nowe posty
Nowe komentarze profilowe
Ostatnia aktywność
Użytkownicy
Zarejestrowani użytkownicy
Aktualnie online
Nowe komentarze do profilów
Szukaj komentarzy do profilów
Logowanie
Rejestracja
Szukaj
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Nowe posty
Przeszukaj fora
Menu
Aplikacja forum
Instaluj
Odpowiedź w wątku
Strona główna
Fora
Przepisy
Kuchnie świata
Kuchnia Europejska
Kurczak Adobado
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo.
Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z
alternatywnej przeglądarki
.
Wiadomość
<blockquote data-quote="tatter" data-source="post: 1592089" data-attributes="member: 1142"><p>Joanno, dalam kumin. Dodatkowo zamiast papryki i chilli w proszku uzylam suszonych namoczonych papryk, o ktorych pisalam wczesniej. Zamiast miodu agave syrup. Moja marynata miala konsystecje gestej zupy, zupy kremu, w takiej marynacie tez pieklam kurczaka w glinianym naczyniu. </p><p></p><p>Moze uda mi sie zrobic zdjecie - sporo nam zostalo na dzisiejszy obiad.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="tatter, post: 1592089, member: 1142"] Joanno, dalam kumin. Dodatkowo zamiast papryki i chilli w proszku uzylam suszonych namoczonych papryk, o ktorych pisalam wczesniej. Zamiast miodu agave syrup. Moja marynata miala konsystecje gestej zupy, zupy kremu, w takiej marynacie tez pieklam kurczaka w glinianym naczyniu. Moze uda mi sie zrobic zdjecie - sporo nam zostalo na dzisiejszy obiad. [/QUOTE]
Wprowadź cytat...
Weryfikacja
Odpowiedz
Strona główna
Fora
Przepisy
Kuchnie świata
Kuchnia Europejska
Kurczak Adobado
Top
Bottom