Strona główna
Fora
Nowe posty
Przeszukaj fora
Co nowego?
Nowe posty
Nowe komentarze profilowe
Ostatnia aktywność
Użytkownicy
Zarejestrowani użytkownicy
Aktualnie online
Nowe komentarze do profilów
Szukaj komentarzy do profilów
Logowanie
Rejestracja
Szukaj
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Nowe posty
Przeszukaj fora
Menu
Aplikacja forum
Instaluj
Odpowiedź w wątku
Strona główna
Fora
Przepisy
Kuchnie świata
Kuchnia Europejska
Kurczak Adobado
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo.
Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z
alternatywnej przeglądarki
.
Wiadomość
<blockquote data-quote="tatter" data-source="post: 1592233" data-attributes="member: 1142"><p>QUOTE (Joanna @ 13 Oct 2015, 14:03 ) <a href="http://index.php?act=findpost&pid=1592208" target="_blank">index.php?act=findpost&pid=1592208</a>Upiekłam. <strong>Mięso marynowałam bez skóry.</strong> Sos przed podaniem zblenderowałam, aby go ładnie zagęścić pieczoną, mrożoną papryką, którą szczodrą ręką dodałam pod koniec pieczenia. Zupełnie zapomniałam o pomidorach, choć je wcześniej przygotowałam, a mimo to jest bardzo smaczny. Ponieważ potrawy zostało mi jeszcze na jutro, dodam do jutrzejszej porcji i porównam smaki.</p><p>Podałam z tatterowymi <a href="https://www.cincin.cc/index.php?showtopic=39733" target="_blank">kulkami z batatów</a> i zieloną fasolką szparagową.</p><p>Zdjęcia byle jakie, bo pstryknięte na szybko:</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="tatter, post: 1592233, member: 1142"] QUOTE (Joanna @ 13 Oct 2015, 14:03 ) [URL="index.php?act=findpost&pid=1592208"][/URL]Upiekłam. [B]Mięso marynowałam bez skóry.[/B] Sos przed podaniem zblenderowałam, aby go ładnie zagęścić pieczoną, mrożoną papryką, którą szczodrą ręką dodałam pod koniec pieczenia. Zupełnie zapomniałam o pomidorach, choć je wcześniej przygotowałam, a mimo to jest bardzo smaczny. Ponieważ potrawy zostało mi jeszcze na jutro, dodam do jutrzejszej porcji i porównam smaki. Podałam z tatterowymi [URL="https://www.cincin.cc/index.php?showtopic=39733"]kulkami z batatów[/URL] i zieloną fasolką szparagową. Zdjęcia byle jakie, bo pstryknięte na szybko: [/QUOTE]
Wprowadź cytat...
Weryfikacja
Odpowiedz
Strona główna
Fora
Przepisy
Kuchnie świata
Kuchnia Europejska
Kurczak Adobado
Top
Bottom