adrijah
Member
- Maj 18, 2007
- 2,668
- 16
- 38
Jak na węgierską potrawę i moje własne standardy, to ten sos jest (bardzo smaczny, ale) o wiele za łagodny, więc dodałam trochę ostrej papryki i pieprzu. Na koniec jeszcze G. mi podpowiedział, żeby dodać trochę wędzonej papryki i to był strzał w 10-tkę
niestety po dodaniu śmietany znowu gdzieś mi te smaki uciekły.
No nic, mamy jeszcze porcję na 2 dni, może się przegryzie do jutra. Jak nie, będę znowu doprawiać
A, zamiast słoniny wzięłam podgardle, bardzo fajne wyszło
W połączeniu z ziemniakami i chrzanową surówką z pekinki i jabłek, wyszedł mi całkiem niezły, niedzielny obiad
taki bardzo domowy i... polski 

No nic, mamy jeszcze porcję na 2 dni, może się przegryzie do jutra. Jak nie, będę znowu doprawiać

A, zamiast słoniny wzięłam podgardle, bardzo fajne wyszło

W połączeniu z ziemniakami i chrzanową surówką z pekinki i jabłek, wyszedł mi całkiem niezły, niedzielny obiad