Strona główna
Fora
Nowe posty
Przeszukaj fora
Co nowego?
Nowe posty
Nowe komentarze profilowe
Ostatnia aktywność
Użytkownicy
Zarejestrowani użytkownicy
Aktualnie online
Nowe komentarze do profilów
Szukaj komentarzy do profilów
Logowanie
Rejestracja
Szukaj
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Nowe posty
Przeszukaj fora
Menu
Aplikacja forum
Instaluj
Odpowiedź w wątku
Strona główna
Fora
Przepisy
Mięsa i wędliny
Kurczak w cieście francuskim (zawijańce)*
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo.
Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z
alternatywnej przeglądarki
.
Wiadomość
<blockquote data-quote="pepsi" data-source="post: 650178" data-attributes="member: 3478"><p>zrobiłam, moje wnioski są następujące:</p><p>po pierwsze-kurczaka trzeba zamarynować na ostro, bo inaczej jest trochę mdły</p><p>po drugie-podwójny filet podzieliłam na 4 kawałki, dodam, że filet był duży i porcje wyszły ogromne, za duże dla przeciętnego zjadacza, następny raz duży filet podzielę na 6 porcji, tak żeby dołożyć dużo pozostałych składników i na pewno będzie lepiej</p><p>po trzecie-ciasto z biedronki starcza na 4 mniejsze zawijańce, ale trzeba się trochę pogimnastykować, żeby 4 zrobić</p><p>A na koniec wrażenia-super przepis, smaczny i bardzo efektowny, polecam na przyjęcia!!!</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="pepsi, post: 650178, member: 3478"] zrobiłam, moje wnioski są następujące: po pierwsze-kurczaka trzeba zamarynować na ostro, bo inaczej jest trochę mdły po drugie-podwójny filet podzieliłam na 4 kawałki, dodam, że filet był duży i porcje wyszły ogromne, za duże dla przeciętnego zjadacza, następny raz duży filet podzielę na 6 porcji, tak żeby dołożyć dużo pozostałych składników i na pewno będzie lepiej po trzecie-ciasto z biedronki starcza na 4 mniejsze zawijańce, ale trzeba się trochę pogimnastykować, żeby 4 zrobić A na koniec wrażenia-super przepis, smaczny i bardzo efektowny, polecam na przyjęcia!!! [/QUOTE]
Wprowadź cytat...
Weryfikacja
Odpowiedz
Strona główna
Fora
Przepisy
Mięsa i wędliny
Kurczak w cieście francuskim (zawijańce)*
Top
Bottom