Strona główna
Fora
Nowe posty
Przeszukaj fora
Co nowego?
Nowe posty
Nowe komentarze profilowe
Ostatnia aktywność
Użytkownicy
Zarejestrowani użytkownicy
Aktualnie online
Nowe komentarze do profilów
Szukaj komentarzy do profilów
Logowanie
Rejestracja
Szukaj
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Nowe posty
Przeszukaj fora
Menu
Aplikacja forum
Instaluj
Odpowiedź w wątku
Strona główna
Fora
Przepisy
Mięsa i wędliny
Kurczak w cieście francuskim (zawijańce)*
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo.
Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z
alternatywnej przeglądarki
.
Wiadomość
<blockquote data-quote="Nalle" data-source="post: 695051" data-attributes="member: 81"><p>Zrobiłam. Było smaczne. Może spodziewałam się większych &quot;fajerwerków&quot;, ale generalnie były OK.</p><p>Najważniejsze - spokojnie można je przygotować DZIEŃ WCZEŚNIEJ i przechować przykryte (żeby nie wyschły) w lodówce. Zostały mi dwa &quot;surowe&quot; i upiekłam je dopiero następnego dnia wieczorem - były świetne.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Nalle, post: 695051, member: 81"] Zrobiłam. Było smaczne. Może spodziewałam się większych "fajerwerków", ale generalnie były OK. Najważniejsze - spokojnie można je przygotować DZIEŃ WCZEŚNIEJ i przechować przykryte (żeby nie wyschły) w lodówce. Zostały mi dwa "surowe" i upiekłam je dopiero następnego dnia wieczorem - były świetne. [/QUOTE]
Wprowadź cytat...
Weryfikacja
Odpowiedz
Strona główna
Fora
Przepisy
Mięsa i wędliny
Kurczak w cieście francuskim (zawijańce)*
Top
Bottom