BeataSz @ 29 Mar 2012 napisał:index.php?act=findpost&pid=1273472ale pęknięcie piękne, typowo keksowe
no i jestem ciekawa jak wnętrze wygląda.A tak wygląda w środku.
Dałam zdecydowanie za mało bakali( mieszając myślałam,że przedobrzyłam)No i następnym razem nie będę ścierać do niego skórki z pomarańczy,bo przez to ma taki dziwny kolor.Smakowo wyśmienityPołówkę owinęłam folią alu i głęboko schowałam.Zobaczę czy za 2-3 dni zyska na smaku.Po południu poszłam do sklepu i wróciłam z 1,5 kg różnych bakali.Oj będzie u nas często. Dopisany już do listy wypieków Wielkanocnych.
BeataSz @ 29 Mar 2012 napisał:index.php?act=findpost&pid=1273535A Ty robiłaś z połowy porcji, że tylko jedna keksowka Ci wyszła?Z połowy bo miałam w domu niewiele bakali.Ale już uzupełniłam braki i na Święta będzie z podwójnej porcji,bo siostra się do mnie uśmiecha o jakieś pyszne ciasto więc padło na Twoje
Ja bardzo lubię figi niestety małżonek nie za bardzo,ale i tak przemycę kilkaA śliwki ubóstwiam(w tym ich nie było) i z nich nie zrezygnuję choćby ciasto miało mieć kolor herbaty
Beatko jeszcze raz dziękuję za tak fantastyczny przepis
Ta strona internetowa uzywa plikow cookies (tzw. ciasteczka) w celach funktionalnych. Przez dalsze uzytkowanie strony akceptujesz pliki cookies.
Informacje do plikow cookies i mozliwowsci ich wylaczenia