BeataSz @ 29 Mar 2012 napisał:index.php?act=findpost&pid=1273472ale pęknięcie piękne, typowo keksowe![]()
no i jestem ciekawa jak wnętrze wygląda.A tak wygląda w środku.
Dałam zdecydowanie za mało bakali( mieszając myślałam,że przedobrzyłam)No i następnym razem nie będę ścierać do niego skórki z pomarańczy,bo przez to ma taki dziwny kolor.Smakowo wyśmienityPołówkę owinęłam folią alu i głęboko schowałam.Zobaczę czy za 2-3 dni zyska na smaku.Po południu poszłam do sklepu i wróciłam z 1,5 kg różnych bakali
.Oj będzie u nas często
. Dopisany już do listy wypieków Wielkanocnych.![]()
![]()
BeataSz @ 29 Mar 2012 napisał:index.php?act=findpost&pid=1273535A Ty robiłaś z połowy porcji, że tylko jedna keksowka Ci wyszła?Z połowy bo miałam w domu niewiele bakali.Ale już uzupełniłam braki i na Święta będzie z podwójnej porcji,bo siostra się do mnie uśmiecha o jakieś pyszne ciasto więc padło na Twoje![]()
Ja bardzo lubię figi niestety małżonek nie za bardzo,ale i tak przemycę kilka
A śliwki ubóstwiam(w tym ich nie było
) i z nich nie zrezygnuję choćby ciasto miało mieć kolor herbaty![]()
![]()
Beatko jeszcze raz dziękuję za tak fantastyczny przepis![]()
Jeśli podoba Ci się forum i chciałbyś nas wesprzeć, po prostu kup nam kawę.
W ramach podziękowania zmienimy Twoje konto na wolne od reklam.